Asztalosipar & villanyszerelés

Szerzői jogi nyilatkozat

www.zsoltiform.hu honlapon található tartalom – ideértve többek között az oldal felépítését, kivitelezését, az oldalon található szövegeket, egyes fényképeket, grafikákat, illusztrációkat, hang- és videó anyagokat – Kucharik Zsolt szellemi alkotása. A honlap tartalma, illetve bármilyen alkotóeleme – a szabad felhasználás eseteit kivéve – csak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek megfelelően, Kucharik Zsolt előzetes írásos engedélyével használható fel. Ha egy konkrét elemben (pl. szöveg, grafika, kép, fénykép) más forrás van feltüntetve, a felhasználáshoz a szerző hozzájárulása szükséges.

Erre tekintettel tilos a művek fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a szerző írásbeli engedélye nélkül.

Csak az “Ingyenesen letölthető tartalom“-ként megjelölt anyagokat lehet szabadon felhasználni, a szerző előzetes, írásos engedélye nélkül.

A honlap látogatásával a látogató elfogadja a honlap tulajdonosa által meghatározott feltételeket. A honlap tulajdonosa megtesz minden erőfeszítést annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, az esetleges pontatlan adatközlésből eredő károkért azonban nem felel.

A honlap olyan linkeket tartalmazhat, amelyek más internetes oldalakra vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért a tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal. A tulajdonos fenntartja ugyanakkor magának a jogot arra, hogy a honlapra külső felhasználók által feltett külső linkeket ellenőrizze, szükség esetén törölje.

A honlap tartalmának megosztása csak forrásmegjelöléssel -vagyis a honlap domain címének, a posztok alcímeinek pontos megjelölésével- engedélyezett.

Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.